Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Cupa Mondială: Tiberiu Dolniceanu, argint la TbilisiHepta / Mediafax Foto
10 Oct 2015

Cupa Mondială: Tiberiu Dolniceanu, argint la Tbilisi

Sabia românească a debutat excelent în noul sezon de Cupă Mondială, sâmbătă, la Tbilisi (Georgia),Tiberiu Dolniceanu reușind să cucerească medalia de argint în proba de sabie masculin individual, la capătul unui parcurs foarte bun.

Elevul lui Mihai Covaliu a avut următorul traseu până la prima medalie din sezonul 2015-2015 al Cupei Mondiale la sabie masculin individual: tabloul de 64 - 15-11 cu Matthias Willau (Austria); tabloul de 32 - 15-9 cu Bolade Apithy (Franța); tabloul de 16 - 15-10 cu Diego Occhiuzzi (Italia); tabloul de 8 - 15-14 cu Mojtaba Abedini (Iran); semifinale - 15-7 cu Andrei Iagodka (Ucraina); finala - 8-15 cu Aleksei Iakimenko (Rusia), potrivit Federației Române de Scrimă.

România a mai fost reprezentată sâmbătă pe tabloul de 64 de alți doi sportivi, Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu, dar ei au fost eliminați în 64. Vineri, în tururile preliminare, au părăsit concursul și Alin Badea, George Iancu și Dragoș Sîrbu.

Ceilalți cinci sabreri români au încheiat proba individuală de la Tbilisi pe următoarele poziții: Ciprian Gățățanu - lotul 49, Iulian Teodosiu - locul 57, George Iancu - locul 65, Dragoș Sîrbu - locul 78 și Alin Badea - locul 80.

Duminica, 11 octombrie, are loc proba pe echipe.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Scrimă