Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa Mondială: Mihai Macovei pierde meciul contra ItalieiAdrian Piclisan / Mediafax Foto
09 Oct 2015

Cupa Mondială: Mihai Macovei pierde meciul contra Italiei

Căpitanul Stejarilor, Mihai Macovei, a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni după un placaj periculos aplicat în meciul contra Canadei.

Mihai s-a prezentat in fata Comisiei de Disciplina, iar in baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale si dupa vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat ca romanul a facut un gest care a pus in pericol integritatea corporala a adversarului sau. Macovei a negat acuzatiile aduse in acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a doua saptamani dupa ce initial risca o suspendare de trei saptamani.

Astfel, jucatorul cu cele mai multe placaje de pana acum la aceasta editie de Cupa Mondiala, autorul celor doua incercari din victoria spectaculoasa a Stejarilor in fata Canadei, nu va putea evolua in meciul contra Italiei, de duminica, 11 octombrie. Suspendarea va expira pe 19 octombrie.

Antrenorul Stejarilor, Lynn Howells va anunta vineri echipa care va intra in teren in meciul contra Italiei, ultimul meci al Romaniei din faza grupelor de la aceasta editie a Cupei Mondiale.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby