Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Cupa Mondială: Ana Maria Popescu a câștigat aurul la NanjingHepta / Mediafax Foto
14 Nov 2015

Cupa Mondială: Ana Maria Popescu a câștigat aurul la Nanjing

Ana Maria Popescu (Brânză) a câștigat medalia de aur în proba individuală a concursului de spadă feminin disputat la Nanjing, etapă din cadrul Cupei Mondiale la spadă seniori, după ce a învins-o în finală pe tunisianca Sarra Besbes cu 15-10.

Ana Maria Popescu, de la CSA Steaua, a avut următorul parcurs până în finală: 15-3 cu Julia Beljajeva (Estonia); 15-3 cu Tatiana Andriușina (Rusia); 15-8 cu Marie Florence Candassamy (Franța) în optimi; 11-10 cu Emese Szasz (Ungaria) în sferturi; 15-11 cu Irina Embrich (Estonia) în semifinale.

Celelalte sportive din lotul României de spadă deplasat la Nanjing au ocupat următoarele locuri: Loredana Dinu - 20; Simona Pop - 59; Anca Măroiu - 70; Amalia Tătăran - 75.

Duminică se va desfășura proba pe echipe la concursul de Cupă Mondială de la Nanjing. Echipa de spadă feminin a României este antrenată de Dan Podeanu și George Epurescu.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Scrimă