Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa Ligii: Steaua învinge și în returul semifinaleiStefan Adrian Paun / SportPictures.eu
13 Apr 2016

Cupa Ligii: Steaua învinge și în returul semifinalei

Prima finalistă a Cupei Ligii Adeplast este Steaua, echipa condusă de Laurențiu Reghecampf impunându-se și în meciul retur cu Astra, meci desfășurat în această seară la Giurgiu.

După ce au învins la limită la Pitești în meciul tur, cu 1-0, roș-albaștrii au punctat rapid, încă din minutul 5, autor fiind Bawab. Jucătorul iordanian a îndeplinit o simplă formalitate împingând balonul în plasă din 6 metri după ce Muniru a interceptat balonul controlat prea lejer de Teixeira, apoi Marica a centrat la limita careului mic pentru coechipierul său din linia de atac. La scurt timp după deschiderea scorului Iulian Roșu și Muniru s-au dat cap în cap, stelistul alegându-se cu multiple fracturi la pomete și fiind schimbat pe loc, în timp ce giurgiuveanul a părăsit terenul 10 minute mai târziu.

Garnitura a doua a Stelei a continuat să controleze jocul și Marica a fost aproape de primul său gol într-o întâlnire oficială pentru roș-albaștri, dar reluarea sa cu capul a unei respingeri a lui Gavrilaș a lovit bara din stânga portarului Astrei. Scorul a devenit 2-0 pentru oaspeți în minutul 51 când același Thaer Bawab a reluat cu capul din 6 metri centrarea lui Râpă, dar jocul putea fi relansat de decizia arbitrului Ovidiu Hațegan de a dicta penalty la intervenția lui Kharja la Moise. Ioniță a încercat transformarea, dar Cojocaru a ghicit colțul și a respins, punând capăt unei fărâme de speranță a gazdelor.

Partida s-a încheiat Astra – Steaua 0-2 (0-1), deținătorii trofeului calificându-se în ultimul act cu scorul general de 3-0.

 

Astra (antrenor Marius Șumudică): Gavrilaş - A. Stan, Scarlatache, Geraldo, Ricardo Alves - Dandea - Florea, Teixeira (min. 78 Răileanu), Ioniţă, I. Roşu (min. 23 Moise) - D. Niculae

Steaua (antrenor Laurențiu Reghecampf): Cojocaru - Râpă, Papp, Carp, Filip - Kharja, Muniru (min. 13 Bourceanu) - Enache (min. 55 Popadiuc), Bawab, Gebhart - Marica (min. 55 Tade)

Alte știri din Fotbal