Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa Ligii Adeplast: Furtună în GhenceaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Feb 2015

Cupa Ligii Adeplast: Furtună în Ghencea

Cei puțin peste 4.000 de spectatori prezenți în tribunele stadionului Ghencea au avut ocazia să vadă noua formulă de echipă a Stelei pregătită de Costel Gâlcă pentru sezonul de primăvară. A părut a fi și chiar a fost un meci de pregătire pentru roș-albaștri, din păcate pentru spectacolul fotbalistic ei fiind aproape singuri pe teren. Echipa Astrei Giurgiu a făcut un joc palid și nu l-a deranjat prea mult pe Arlauskis, lipsită fiind de aportul lui Alibec, schimbat foarte repede din cauza unei accidentări.

Un bolovan de moară legat de picioarele elevilor lui Protasov a fost golul primit în minutul 4 al întâlnirii. La o fază pe partea dreaptă, Papp l-a întors ca la corrida pe Junior Moraes și a centrat de la linia de fund la limita careului mic, unde Tănase a apărut inspirat și a înscris dintr-o bucată, regalându-se cu ocazia zilei sale de naștere. În minutul 33 scorul devine 2-0 după reușita lui Țucudean, aflat la primul său gol într-un meci oficial pentru Steaua pe Ghencea. Vârf cu instinct și plasament, Țucudean a urmărit o fază superbă construită de Prepeliță, al cărui șut a fost respins în lateral de Lung junior, și a reluat în poarta goală dintr-o poziție destul de complicată, din unghi.

Pe teren în continuare este o singură echipă care joacă, cealaltă excelând la capitolul tensiune. Ca urmare, Rus își face rost de două cartonașe galbene în interval de 3 minute și este eliminat după un henț stupid făcut în minutul 51. Frustrarea este și mai mare pentru giurgiuveni, care continuă o serie de meciuri fără victorie din perioada de pregătire. Tabela este închisă în minutul 86 de Rusescu cu un gol marcat din 6 metri după o fază de atac simplă dezvoltată de Bourceanu, cu Chipciu pe post de servant.

Astfel, după Steaua – Astra 3-0 (2-0), decizia cu privire la finalista Cupei Ligii Adeplast pare a fi luată din această seară, returul de la Giurgiu părând a fi… un meci de pregătire.

 

Steaua (antrenor Costel Gâlcă): Arlauskis - Papp, Luchin, Varela, Toşca - Prepeliţă (min. 46 Rusescu), Breeveld - Ad. Popa (min. 69 Bourceanu), Chipciu, Tănase - Ţucudean (min. 76 Neagu)

Astra (antrenor Oleg Protasov): Lung jr. - Rus, Oros, Ben Youssef, J. Morais - Laban, Seto (min. 46 William), Florescu - Enache, Alibec (min. 12 Fatai), Budescu (min. 56 Yahaya)

Alte știri din Fotbal