Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa Ligii Adeplast: Au fost stabilite meciurile din optimiDragos Savu / Mediafax Foto
18 Aug 2015

Cupa Ligii Adeplast: Au fost stabilite meciurile din optimile de finală

Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București se vor întâlni în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast la fotbal, conform tragerii la sorți care a avut loc marți, la sediul LPF.

Iată programul complet al meciurilor din prima fază a competiției:
FC Voluntari - Astra Giurgiu
Pandurii Târgu Jiu - Dinamo București
Concordia Chiajna - FC Botoșani
CSMS Iași - CFR Cluj
FC Viitorul - CS Universitatea Craiova
ACS Poli Timișoara - Petrolul Ploiești

Steaua București și ASA Târgu Mureș, ocupantele primelor două locuri în ediția trecută a Ligii I, nu au participat la tragerea la sorți, fiind calificate direct în sferturile de finală.

Pentru prima dată, la un asemenea eveniment, au fost invitați și suporteri din întreaga țară. Tragerea la sorți a fost făcută de copii veniți, alături de părinți, să își susțină grupările favorite, îmbrăcați în echipamentul specific fiecărui club.

Meciurile se vor disputa în perioada 9-10 septembrie, în sistem eliminatoriu, pe terenurile primelor echipe. Dacă egalitatea persistă după 90 de minute vor urma două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă și după prelungiri, cele două formații vor fi la egalitate, departajarea se va face prin lovituri de la 11 m.

Înainte de tragerea la sorți, Gino Iorgulescu, președintele LPF, a precizat că după succesul competiției de anul trecut, acum se dorește o întrecere și mai importantă, pentru suporteri în special. Bogdan Pîrvu, director general Adeplast a spus: ''Vrem o competiție valoroasă, atât din punct de vedere financiar, dar și sportiv. Vom susține și în continuare această cupă''. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a precizat că valoarea totală a premiilor este de un milion de euro.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal