Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Cupa Europei, un vis prea îndepărtatRemus Badea / Mediafax Foto
17 Feb 2014

Cupa Europei, un vis prea îndepărtat

Localitatea germană Heidenheim a fost luni, 17 februarie, gazda Cupei Europei la spadă seniori masculin, o competiţie pe echipe similară Ligii Campionilor în sportul cu balonul rotund. Țara noastră a fost reprezentată de 4 sportivi, Liviu Dragomir, Dorian Pârvan, Alin Sbârcea, Ionuţ Trandafirescu, legitimaţi la clubul CSU Craiova şi antrenaţi de Dumitru Popescu.

La startul competiţiei s-au aliniat 16 echipe, 15 dintre ele  împărţite în cinci grupe de câte trei, iar una fiind calificată direct pe tabloul sferturilor. Din grupe mergeau mai departe câştigătoarele şi cele mai bune două clasate de pe poziţiile secunde, apoi se trecea la faza eliminatorie, cu sferturi, semifinale şi finală. CSU Craiova a făcut parte din grupa a doua, alături de cehii de la SC Praga şi francezii de la Levallois.

Din păcate, echipa noastră nu a făcut faţă unui turneu de o asemenea anvergură, fiind învinsă atât de SC Praga (Cehia) cât şi de Levallois (Franţa), şi terminând concursul pe locul 16.

Alte știri din Scrimă