Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Cupa Europei la floretă se dispută duminicăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mai 2017

Cupa Europei la floretă se dispută duminică

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București , în colaborare cu Federația Română de Scrimă, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, Cupa Europei la Floretă Feminin. Competiția se va desfășura duminică, 14 mai, începând cu ora 10.00, la Sala Mihai Viteazul – Steaua din București (vis-à-vis de Afi Palace Cotroceni).

Participanți:
SVSM Kiev (Ucraina)
Hapoel Akko Romach Abirim (Israel)...
Şcoala de scrimă Chişinău (Republica Moldova)
Escalibur Fencing Club (Bulgaria)
CSA Steaua Bucureşti
CSU Poli Timișoara

Echipa CSA Steaua, antrenată de Petre Ducu și Florin Gheorghe, este compusă din floretistele: Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Rebeca Cândescu și Anca Săveanu.

Cupa Europei la floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a patra oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA Steaua București a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2016, clubul militar este din nou organizator.

Este îmbucurător faptul că organizarea Cupei Europei la floretă feminin de către CSA Steaua București a devenit un eveniment consacrat pentru scrimă, atât la nivel național cât și european, iar anul acesta și-a anunțat prezența și președintele Confederației Europene de Scrimă, domnul Stanislav Pozdniakov.

La ediția precedentă, echipa CSA Steaua București a câștigat medalia de argint, în vreme ce trofeul i-a revenit clubului Fiamme Gialle din Italia.
 

Programul competiției:
Ora 09:00 – Control echipament;
Ora 09:30 – Ședință tehnică;
Ora 10:00 – Debut grupe de 3 echipe;
Oa 13:30 – Finala mică și meciuri de clasament;
Ora 16:00 – Finala mare;
Ora 17:15 – Festivitate de premiere.
Intrarea publicului la competiție va fi liberă.

 

sursa: frscrima.ro

Alte știri din Scrimă