Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Victorii pentru reprezentantele României Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Oct 2016

Cupa EHF: Victorii pentru reprezentantele României

Echipele românești angrenate în Cupa EHF au pășit cu dreptul în turul 2 al calificărilor. Pe teren propriu, CSM București a terminat cu un avans de șase goluri manșa tur a ”dublei” în care întâlnește echipa croată HC Zamet.

Avertizată de forța adversarilor după ce aceștia au reușit să elimine cu victorie în deplasare o reprezentantă a campionatului Franței, pe US Creteil, vicecampioana României a început precaut și a condus ostilitățile detașându-se treptat până la cinci lungimi pe tabelă, dar croații au revenit și au redus la doar trei goluri diferența la pauză.

Imediat după reluare elevii lui Zvonko Sundovski s-au detașat din nou și tabela indica 25:18 în minutul 48, însă relaxarea prematură a fost taxată de oaspeți, care s-au apropiat rapid la doar trei goluri. Finalul le-a aparținut ”tigrilor” și tabela sălii Concordia din Chiajna indica 29:23 (15:12) la capătul celor 60 de minute de joc.

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Negru (7), Novanc (6), Bernatonis (4), Saurina (4), Stavrositu (3), Georgievski (2), Humet (2) și Stamate (1). Meciul retur se va desfășura la Rijeka sâmbăta viitoare și avantajul de șase goluri nu este văzut de tehnicianul CSM-ului ca fiind unul liniștitor, declarațiile sale indicând că ”tigrii” vor juca la victorie și în manșa retur.

SCM Politehnica Timișoara s-a impus în deplasare la Kristiansand, în Norvegia, în fața celor de la OIF Arendal cu scorul de 24:23 (12:12), luând o opțiune importantă pentru calificare, cu condiția ca meciul de săptămâna viitoare de la Timișoara să îl trateze cu aceeași seriozitate. Pentru Poli au înscris Lazarov (7), Fenici (6), Marjanovic (4), Lasica (3), Ștefan (3) și Milosevic (1).

Alte știri din Handbal