Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Victorie importantă pentru deținătoarea trofeuluiBogdan Danescu / SportPictures.eu
05 Ian 2019

Cupa EHF: Victorie importantă pentru deținătoarea trofeului

SCM Craiova a debutat în această seară pe teren propriu în grupa D a Cupei EHF, deținătoarea trofeului primind vizita formației Nykøbing Falster Håndbold, echipă care la finele anului trecut a cucerit Cupa Danemarcei.

Lipsită de aportul a două jucătoare de bază, Cristina Zamfir și Ana Maria Țicu, ambele operate, echipa condusă de Bogdan Burcea a făcut un joc defensiv perfect și le-a blocat pe oaspete, un rol important în victoria 18:12 (9:6) avându-l portărița Ekaterina Dzhukeva. Bulgăroaica a apărat două dintre cele 4 aruncări de la 7 metri de care au beneficiat danezele și a menținut la un incredibil procentaj de 30% eficiența aruncărilor echipei daneze, în timp ce oltencele au bifat un procentaj de 50%.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Andreea Ianași și Andrea Seric câte 4, Jelena Trifunovic, Ana-Maria Tănăsie, Timea Tătar, Patricia Vizitiu și Deonise Fachinello câte 2.

Programul primei etape a grupei D include meciul de mâine dintre HC Podravka Vegeta Koprivnica şi Super Amara Bera Bera, iar în etapa a doua oltencele se vor deplasa în Spania pentru duelul cu Super Amara Bera Bera.

Duminică debutează și CS Măgura Cisnădie în deplasarea din Danemarca contra celor de la Team Esbjerg.

Alte știri din Handbal