Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Un prim pas spre grupe făcut de ”delfini”SportPictures.eu
18 Nov 2018

Cupa EHF: Un prim pas spre grupe făcut de ”delfini”

Sâmbătă seară HC Dobrogea Sud Constanța a obținut o victorie importantă în manșa tur a turului 3 preliminar al Cupei EHF, ultimul înainte de faza grupelor.

Singura reprezentantă a României în această competiție, echipa de la malul mării s-a deplasat în Suedia, țară vicecampioană continentală, pentru meciul cu HK Malmö, vicecampioana ediției anterioare a competiției interne. ”Delfinii” au luptat exemplar și s-au impus cu 23:22 (9:14) după o repriză secundă de excepție.

În Baltiska Hallen din Malmö, gazdele au dominat prima parte a meciului, dar elevii lui Zvonko Sundovski au ridicat nivelul de joc și cu o defensivă ce a primit numai 8 goluri în ultimele 30 de minute au făcut diferența pe final. Ei au anulat handicapul de la pauză în minutul 47 atunci când tabela indica 18:18, au luat conducerea în minutul 53 cu 20:19 și au păstrat-o până la ultima sirenă.

Golurile victoriei constănțene au fost marcate de Malinovic - 7, Nikolic, Nistor - câte 4, Crnoglavac, Mocanu - câte 2, Chikovani, Cutura, Kevic, Vujovic câte o reușită.

Meciul retur este programat a se disputa pe litoral în 25 noiembrie, dar nu se anunță a fi unul ușor pentru ”delfini”, însă determinant va fi suportul publicului constănțean, obișnuit cu presiunea înaltă a competițiilor europene.

Alte știri din Handbal