Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Start în faza grupelorSabin Malisevschi / SportPictures.eu
06 Ian 2020

Cupa EHF: Start în faza grupelor

Duminică a debutat faza grupelor Cupei EHF în care sunt angrenate două formații românești.

Obținând calificarea directă și fiind repartizată în grupa B a competiției, Măgura Cisnădie a cedat fără drept de apel, 26:38 (12:18) la Koprivnica pe terenul formației HC Podravka Vegeta. Croatele, ajunse în Cupa EHF după ce au evoluat în grupele EHF Champions League, au tranșat partida încă din primele 30 de minute, iar sibiencele au dovedit încă o dată că nivelul competiției este prea înalt pentru ele. Au șansa de a ne dovedi contrariul duminica viitoare pe teren propriu, atunci când vor primi vizita celor de la Siófok KC Hungary, echipă care le-a învins duminică cu 36:23 pe danezele de la Kobenhavn Handball.

Un rezultat diferit a obținut Gloria Bistrița pe terenul unei formații recent învinsă în două rânduri de CSM București în grupele EHF Champions League. Beneficiare ale suspendării din competiție a Coronei Brașov, în fața cărora nu au putut să se impună în dubla decisivă din turul 3 al calificărilor, bistrițencele au evoluat cu mult curaj pe terenul celor de la MKS Lublin S.A. Conduse din teren de veterana Vali Ardean Elisei, elevele pregătite de  Horațiu Pașca au remizat 22:22 după ce au intrat cu avantaj de două goluri la pauză, 12:10, un rol important jucându-l și portărița Zoqbi de Paula care a apărat o aruncare de la 7 metri pe final. Duminica viitoare la Bistrița sosește formația maghiară ÉRD, cea care duminică a cedat la limită pe teren propriu, 27:28, cu danezele de la Odense Håndbold.

Alte știri din Handbal