Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Speranțe reduse de calificareBogdan Balas / SportPictures.eu
06 Oct 2019

Cupa EHF: Speranțe reduse de calificare

SCM Politehnica Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța au disputat în acest sfârșit de săptămână partidele din prima manșă a turului 2 preliminar al Cupei EHF.

Sâmbătă, pe litoral HC Dobrogea Sud a cedat în fața formației maghiare Csurgói KK în primul meci de sub comanda tehnicianului Djordje Cirkovic, cel care l-a înlocuit la mijlocul acestei săptămâni pe Zvonko Sundovski. După ce anul trecut au evoluat în faza grupelor, ”delfinii” au suferit din punct de vedere tactic și nu au putut compensa prin angajament, astfel încât oaspeții s-au impus cu 22:24 (9:12) luând o opțiune importantă pentru calificare. Golurile constănțenilor au fost marcate de Nikolic 5, Malinovic 4, Chikovani 4, Andrei 3, Ali Omar 2, Simovic 2, Chiuffa 1, Rotaru 1.

Astăzi, SCM Politehnica s-a impus la Timișoara cu 31:29 (14:15) în fața grecilor de la Olympiacos SFP la capătul unui meci cu final dramatic. Cu 9 minute înainte de final oaspeții conduceau cu 5 goluri, 22:27, însă bănățenii au avut o revenire fantastică prin Marjanovic și Irimescu și au încheiat cu un avantaj ce le permite să mai spere la calificare, însă returul din Grecia se anunță a fi unul de foc. Golurile timișoreilor au fost înscrise de Marjanovic 10, Irimescu 6, Milosevic 5, Baican 4, Fenici 3, Câmpan 2, Şomlea 1.

Ambele meciuri retur sunt programate sâmbăta viitoare, pe 12 octombrie.

Alte știri din Handbal