Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Speranțe pentru oltenceBogdan Danescu / SportPictures.eu
03 Feb 2019

Cupa EHF: Speranțe pentru oltence

Astăzi s-au disputat meciurile etapei a 5-a, penultima a grupelor Cupei EHF, una fără importanță pentru SC Măgura Cisnădie, dar capitală pentru menținerea șanselor de calificare pentru SCM Craiova, deținătoarea trofeului.

La orele prânzului echipa sibiană a disputat jocul de pe teren propriu contra danezelor de la Team Esbjerg, cei 650 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă Măgura Cisnădie asistând la o nouă înfrângere a favoritelor, scor 19:32 (10:15). Moldovan a înscris de 9 ori în poarta oaspetelor, Tomescu de 4 ori, Da Silva și Gatzel de două ori, iar Apetrei și Hoha câte o dată în cea de-a cincea înfrângere a Măgurei, care va încheia parcursul în grupa A pe ultimul loc.

Un meci dramatic l-au disputat în această seară elevele lui Bogdan Burcea în deplasare cu o altă echipă daneză, Nykøbing Falster Håndbold. După victoria din meciul tur de la Craiova, scor 18:12, oltencele aveau nevoie de cel puțin un punct pentru a păstra șansa la locul 2 în grupa D. Și l-au obținut într-un final de meci în care au revenit de la -3, 20:17 pentru gazde, cu ajutorul golurilor înscrise de Mariana Costa, Tătar și Ianăși, golul egalării fiind înscris în inferioritate numerică după eliminarea lui Trifunovic.

S-a încheiat Nykøbing Falster Håndbold – SCM Craiova 20:20 (8:9), golurile oltencelor fiind înscrise de Tătar - 5, Georgijevska - 4, Tănasie - 3, Ianăși - 2, Trifunovici, Șelaru, Vizitiu, Serici, M. Costa - câte un gol.

Ierarhia grupei D este următoarea:

1. HC Podravka Vegeta  8 pct

2. Nykøbing Falster Håndbold  5 pct

3. Super Amara Bera Bera  4 pct

4. SCM Craiova  3 pct

Cu o victorie în ultima etapă pe teren propriu cu Super Amara Bera Bera și un succes al Podravkăi pe teren prorpiu cu Nykøbing, SCM Craiova ar prinde in extremis locul secund și calificarea în sferturile competiției.

Alte știri din Handbal