Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Rezultate pozitive pentru HCM Roman și Corona BrașovDan Tautan / Mediafax Foto
14 Nov 2015

Cupa EHF: Rezultate pozitive pentru HCM Roman și Corona Brașov

Astăzi au avut loc meciurile din prima manșă ale turului 3 ale Cupei EHF. La Roman, în fața a 350 de spectatori HCM din localitate a obținut o victorie la 4 goluri diferență în fața islandezelor de la Fram Reykjavik, scor 29:25 (17:11). Dacă diferența de scor de la pauză era păstrată până la final putea fi mult mai liniștitoare din prisma meciului retur urmează a se disputa peste o săptămână în Islanda. Golurile gazdelor au fost înscrise de Glybko (8), Toskovic (8), Iuganu (5), Stoleru (5), Agrigoroaie (3).

În sala ”Azoty Arena” din Szczecin, ACS Corona Brașov a disputat la rândul său primul meci din ”dubla” cu Pogon Baltica Szczecin, conducerea secției de handbal a clubului de sub Tâmpa hotărând ca ambele meciuri să se joace pe terenul echipei poloneze. Elevele lui Bogdan Burcea au reușit un rezultat de egalitate 24:24 (13:13) care amână până mâine, când va avea loc meciul retur, decizia calificării în faza superioară. Pentru Corona au înscris Cartaș (10), Pricopi (4), Dincă (3), Zamfir (3), Chiper (2), Hotea și Rațiu câte un gol.

Alte știri din Handbal