Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Punct final al aventurii echipelor româneștiBogdan Danescu / SportPictures.eu
10 Feb 2019

Cupa EHF: Punct final al aventurii echipelor românești

SCM Craiova și CS Măgura Cisnădie au încheiat parcursul în grupele Cupei EHF și se concentrează acum pe competiția internă.

SC Măgura Cisnădie a pierdut și ultima partidă disputată în grupa A, în deplasare pe terenul formaţiei germane SG BBM Bietigheim, scor 29:17 (18:9). Fără să obțină niciun punct, Măgura încheie participarea pe ultimul loc. Din grupa A în faza sferturilor de finală vor participa danezele de la Team Esbjerg, câștigătoarele grupei cu 11 puncte, și norvegiencele de la Storhamar, ocupante ale locului secund cu 7 puncte.

După ce ieri Nykøbing Falster Håndbold a învins cu 28:25 (14:11) în deplasare pe HC Podravka Vegeta, meciul de astăzi al deținătoarei trofeului SCM Craiova cu spanioloaicele de la Super Amara Bera Bera nu a mai avut nicio implicație în stabilirea echipelor calificate. Elevele lui Bogdan Burcea au obținut o victorie de palmares cu 26:23 (13:11). HC Podravka Vegeta a câștigat grupa D cu 8 puncte și este însoțită în sferturi de Nykøbing Falster Håndbold, ocupantele locului secund cu 7 puncte. SCM Craiova termină pe locul 3 cu 5 puncte, iar Super Amara Bera Bera au încheiat pe ultimul loc cu 4 puncte.

Alte știri din Handbal