Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Oltencele suferă pe teren propriuBogdan Danescu / SportPictures.eu
18 Ian 2019

Cupa EHF: Oltencele suferă pe teren propriu

În Sala Sporturilor din cetatea Băniei, SCM Craiova a pierdut al doilea meci contând pentru etapa a doua a grupei D a Cupei EHF. Revenite în țară după înfrângerea din Spania cu Super Amara Bera Bera și învinse pe teren propriu de campioana CSM București în competiția internă, elevele lui Bogdan Burcea aveau nevoie de o victorie cu HC Podravka Vegeta pentru a păstra șanse de a rămâne în lupta pentru apărarea trofeului continental.

Scenariul partidei de debut din faza grupelor, cea cu Nykøbing Falster Håndbold, părea că se repetă, cu puține goluri înscrise în prima repriză, dar după ce au condus cu 3:1 și 8:5 oltencele au fost egalate la 10 în minutul 28, acesta fiind și scorul pauzei. După primele 10 minute din partea a doua a jocului, echipa care le-a spulberat visul unui loc în EHF Champions League s-a distanțat de la 15:15 la 15:19 pe fondul ratărilor lui Nikolic, Fachinello și Tătar și au luat o opțiune importantă pentru victorie. Publicul venit în număr mare în arena craioveană a recăpătat speranțe odată cu golul lui Tătar pentru 23:25 atunci când mai erau 90 de secunde de joc, dar Ikhneva a înscris ultimul gol al partidei și a stabilit învingătoarea.

SCM Craiova - HC Podravka Vegeta 23:26 (10:10), golurile gazdelor fiind înscrise de Ianăși - 6, Trifunovic - 5, Tătar - 4, Șelaru - 3, Tănăsie, Nikolic - câte 2, Fachinello - o reușită.

SCM Craiova ocupă locul 3 în grupă cu 2 puncte, după HC Podravka Vegeta cu 6 și Super Amara Bera Bera tot cu 2 puncte, dar cu un golaveraj mai bun și un meci mai puțin disputat. Săptămâna viitoare oltencele vor disputa partida retur cu HC Podravka Vegeta ce va fi decisivă pentru menținerea în lupta pentru unuia dintre primele două locuri ale grupei ce duc la participarea în sferturile de finală ale competiției.

Alte știri din Handbal