Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: O singură certitudine Mircea Rosca / SportPictures.eu
16 Oct 2016

Cupa EHF: O singură certitudine

Cele trei formații feminine angrenate în Cupa EHF au disputat ieri meciurile din prima manșă a turului 2 al calificărilor. Singurul rezultat pozitiv a fost cel al brăilencelor de la Dunărea, învingătoare la scor în deplasarea de la Gomel, din Belarus. Elevele lui Constantin Buceschi au rupt echilibrul în partea a doua a jocului cu HC Gomel, încheiat cu scorul 27:15 (11:10) în favoarea fetelor noastre.

Returul de peste o săptămână de la Brăila pare a fi o simplă formalitate, însă nu același lucru se poate spune pentru Corona Brașov. Brașovencele au de pregătit un retur complicat sub Tâmpa după ce ieri au cedat 24:37 (13:17) în Germania, la Ludwigsburg, în fața celor de la SG BBM Bietigheim, diferența de 13 goluri fiind aproape imposibil de surmontat.

HCM Roman a pierdut fără drept de apel meciul disputat în Sala Sporturilor din Roman cu Alba Fehervar KC, unguroaicele impunându-se cu 27:25 (15:10), iar în returul de săptămâna viitoare au nevoie de o minune pentru a obține calificarea.

Alte știri din Handbal