Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: O altă față a celor de la SCM CraiovaBogdan Danescu / SportPictures.eu
12 Ian 2019

Cupa EHF: O altă față a celor de la SCM Craiova

SCM Craiova a pierdut meciul din deplasare din Polideportivo Municipal ”Artaleku” din Irun, localitate spaniolă la granița cu Franța, contând pentru etapa a doua a grupei D a Cupei EHF.

Gazdele de la Super Amara Bera Bera au avut o primă repriză foarte bună în care au întors scorul de la 3:6 în minutul 10 la 9:9 șase minute mai târziu pentru a intra la pauză cu un avantaj de necrezut pentru fanii echipei oltene, 18:10. Elevele lui Bogdan Burcea au șters cu buretele amintirea partidei din urmă cu o săptămână în care au primit numai 12 goluri în 60 de minute și au păstrat randamentul ofensiv nemulțumitor. După golul cu numărul 9 înscris de Seric în minutul 15:37, oltencele au mai înscris până la pauză în aproape jumătate de repriză un singur gol, autoare Tătar în minutul 26:25. Eforturile portăriței bulgare Ekaterina Dzhukeva nu au fost susținute de colegele ei din ofensivă, nici înlocuitoarea sa după pauză, Bianca Curmenț, neavând mai mult succes. Diferența a crescut la 13 goluri, 27:14, în minutul 47 și a devenit clar că eforturile deținătoarei trofeului de a diminua proporțiile dezastrului nu vor avea sorți de izbândă până la final.

Spanioloaicele au încheiat victorioase cu 32:21 (18:10), rezultat ce provoacă un șoc în rândul echipei oltene care trebuie să găsească rapid soluții pentru meciul de vinerea viitoare de pe teren propriu cu HC Podravka Vegeta.

Alte știri din Handbal