Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Nimic de făcut pentru cisnădienceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Ian 2019

Cupa EHF: Nimic de făcut pentru cisnădience

CS Măgura Cisnădie continuă să alunece pe spirala descendentă după cea de-a treia înfrângere suferită în grupa A a Cupei EHF. În al doilea meci de pe teren propriu, elevele lui Alexandru Weber nu au rezistat în fața norvegiencelor de la Storhamar Handball Elite, fiind învinse cu scorul de 18:26 (7:10).

Timp de 40 de minute cisnădiencele au lăsat impresia că pot spera la un rezultat pozitiv, chiar dacă jucătoarele scandinave și-au etalat forța ofensivă distanțându-se chiar și la 5 goluri, 5:10 în minutul 27. De la diferența minimă 13:14 echipa oaspete a preluat controlul jocului disputat în Sala Polivalentă Măgura din Cisnădie și s-a distanțat treptat până la +8, 17:25 cu un minut înainte de final.

Golurile Măgurei Cisnădie au fost înscrise de Moldovan 6, Boljevic 5, Apetrei 3, Araujo 2, Tomescu și Da Silva câte unul.

În celălalt meci al grupei, Team Esbjerg a învins 28:27 SG BBM Bietigheim  și ocupă prima poziție a clasamentului cu 5 puncte urmată de echipa germană. Pe poziția a treia se află Storhamar Handball Elite cu 3 puncte, iar cisnădiencele staționează pe ultima poziție fără niciun punct.

Peste o săptămână CS Măgura Cisnădie întoarce vizita norvegiencelor în etapa a patra a fazei grupelor.

Alte știri din Handbal