Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Nicio șansă pentru Măgura CisnădieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Ian 2019

Cupa EHF: Nicio șansă pentru Măgura Cisnădie

CS Măgura Cisnădie a suferit o corecție dură în primul meci al grupei A a Cupei EHF, disputat în deplasarea din Danemarca pe terenul celor de la Team Esbjerg.

Slăbite de despărțirea de Deonise Fachinello și Mariana Costa și având un lot de doar 12 jucătoare dintre care trei portărițe, cisnădiencele au fost învinse de echipa clasată pe locul 4 în ierarhia internă a Danemarcei cu scorul de 41:18 (21:8) și se pare că din păcate vor face doar figurație în această fază a competiției în care se joacă săptămânal.

Româncele au ținut ritmul doar în primele 10 minute, deschizând scorul prin Tomescu, apoi tot prin reușitele lui Tomescu, Moldovan și Araujo au menținut scorul în echilibru. De la 7:6 în minutul 10 echilibrul s-a rupt și gazdele s-au dezlănțuit mărindu-și diferența până la finalul primei reprize, partea a doua a meciului fiind o continuare a dominației danezelor în fața unei echipe incapabilă să se ridice la nivelul lor de joc.

Pentru Măgura Cisnădie, Moldovan a înscris 7 goluri, Tomescu 4, Araujo 3, Da Silva 2, iar Chirilă și Hoha câte un gol. În celălalt meci al grupei, SG BBM Bietigheim a învins pe teren propriu Storhamar Handball Elite cu 28:25, echipa germană urmând să evolueze peste o săptămână la Cisnădie în etapa a doua a fazei grupelor.

Alte știri din Handbal