Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Înfrângeri pentru echipele româneștiBogdan Danescu / SportPictures.eu
26 Ian 2019

Cupa EHF: Înfrângeri pentru echipele românești

Startul promițător în grupa D a Cupei EHF s-a transformat într-un șir de deziluzii în următoarele trei partide pe care deținătoarea trofeului, SCM Craiova, le-a disputat. Astăzi, elevele lui Bogdan Burcea nu au putut să își îmbunătățească randamentul ofensiv și au pierdut meciul contând pentru etapa a 4-a de la Koprivnica în care au dat replica celor de la HC Podravka Vegeta.

Menținând echilibrul doar până la scorul de 8:8, oltencele au cedat cu 18:23 (9:13) și ocupă ultima poziție în grupă cu doar 2 puncte, în timp ce formația croată s-a instalat confortabil la șefia grupei cu 8 puncte.

Golurile oltencelor au fost înscrise de Ianăși, Trifunovic - câte 4, Tătar, Fachinello, Vizitiu - câte 3, Tănăsie - o reușită.

În celălalt meci al grupei, la San Sebastián, în Spania, Super Amara Bera Bera a pierdut cu Nykøbing Falster Håndbold, scor 28:36 (17:20), danezele urcând pe locul 2 cu 4 puncte, în timp ce spanioloaicele rămân cu 2 puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât SCM Craiova staționează pe locul 3.

Etapa viitoare, programată duminică, 3 februarie, oltencele își joacă ultima șansă de a obține locul secund și calificarea în sferturile de finală ale competiției în partida din Power Arena din Nykøbing.

În deplasarea din Norvegia, CS Măgura Cisnădie a suferit o înfrângere previzibilă în etapa a patra a grupei A. Elevele lui Alexandru Weber au rezistat în fața norvegiencelor de la Storhamar Handball Elite până în minutul 18, atunci când scorul era 5:5, după care gazdele au început să facă diferența și să se impună cu scorul de 28:23 (11:8).

Golurile Măgurei Cisnădie au fost înscrise de Moldovan, Boljevic - câte 8, Araujo - 4, Tomescu - 2, Hoha - o reușită. Fără niciun punct din patru meciuri, cisnădiencele staționează pe ultima poziție și duminica viitoare vor primi vizita danezelor de la Team Esbjerg în ultima partidă pe teren propriu.

Alte știri din Handbal