Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: HC Zalău și SCM Craiova completează un week-end de senzațieBogdan Danescu / SportPictures.eu
27 Ian 2018

Cupa EHF: HC Zalău și SCM Craiova completează un week-end de senzație

HC Zalău continuă seria partidelor victorioase și în plan european după ce astăzi a primit vizita cehoaicelor de la DHK Banik Most într-un meci ce a contat pentru etapa a patra a fazei grupelor din Cupa EHF. Victoria de la Most a fost dublat de un nou succes pentru elevele pregătite de Gheorghe Tadici pe teren propriu. La Zalău, în sala ce poartă numele emblematicului tehnician al gazdelor, sălăjencele au învins cu 31:28 (15:13) și au acumulat 6 puncte în clasamentul grupei D.

Rob, Drăguț, Panici și colegele lor se cantonează pe poziția a doua în grupă la 4 puncte distanță de suedezele de la H 65 Höörs HK, învinse astăzi de liderul Larvik cu 34:23 (20:10), partida de peste o săptămână de pe teren propriu cu norvegiencele putând fi decisivă pentru câștigarea grupei. Chiar și în cazul în care ar pierde etapa viitoare partida cu echipa de care le desparte un punct și chiar și meciul din ultima etapă din deplasarea de la Lund, din Suedia, zălăuancele păstrează șanse solide de a avansa în sferturile de finală ale competiției.

Săptămâna excelentă a handbalului românesc a fost completată de succesul celor de la SCM Craiova în fața propriului public în partida cu Kuban. Înfrângerea la două goluri suferită în deplasarea de la Krasnodar a fost răzbunată cu vârf și îndesat, rusoaicele pregătite de Evghenii Trefilov părăsind cetatea Băniei cu o înfrângere la 6 goluri, 30:24 (17:13).

Astfel, elevele lui Bogdan Burcea au un avantaj în cazul în care va fi necesară departajarea directă între cele două formații care se află acum la egalitate de puncte, 4, la fel ca și franțuzoaicele de la Brest Bretagne Handball, care vor juca mâine pe teren propriu cu echipa de pe ultimul loc, HK Randers.

Alte știri din Handbal