Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Fără victorie de consolare pentru PotaissaMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Sep 2018

Cupa EHF: Fără victorie de consolare pentru Potaissa

Potaissa Turda a disputat astăzi în sala ”Gheorghe Barițiu” meciul retur din primul tur al Cupei EHF contra celor de la Porto. După corecția severă din primul meci din Portugalia, în care jucătorii pregătiți de suedezul Magnus Andersson au învins cu 41:21 și au antamat calificarea, meciul de astăzi s-a încheiat tot cu victoria echipei lusitane, scor 27:24 (12:15).

Turdenii au început motivați de dorința revanșei și s-au distanțat la cinci goluri 10:5 la jumătatea primei reprize, dar oaspeții au redus din handicap până la pauză, au egalat în minutul 38, apoi au preluat conducerea. Turdenii nu au capitulat, au egalat la 19 la jumătatea reprizei secunde și au menținut egalitatea până la 21. Ultimele 10 minute ale partidei le-au aparținut portughezilor, care s-au distanțat la 24:21 și au păstrat ecartul de trei goluri până la final și cu scorul general de 68:45 au obținut calificarea în turul secund al competiției.

Pentru Potaissa au înscris Rotaru, Zacaciurin, Pavel – câte 4, Talas, Lazăr – câte 3, Cîntec, Ignat – câte 2, Thalmaier, Pinţoiu – câte o reușită.

Duminică, în sala Concordia din Chiajna începând cu ora 17:00, Steaua va aborda returul cu echipa croată GRK Varazdin 1930 cu multă atenție, chiar dacă în partida tur s-a impus cu 26:25 (14:8).

Alte știri din Handbal