Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Dobrogea Sud trece în turul 3, retur complicat pentru SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Oct 2018

Cupa EHF: Dobrogea Sud trece în turul 3, retur complicat pentru Steaua

Ieri și astăzi echipele românești care evoluează în turul 2 preliminar al Cupei EHF au disputat trei meciuri. Dobrogea Sud a primit la Constanța vizita formației Talent Robstav M.A.T. Plzen, formația din Cehia optând pentru disputarea ambelor manșe la malul Mării Negre. Așa după cum era de așteptat, ”delfinii” s-au impus în ambele jocuri, sâmbătă cu 28:21 (15:15) și duminică cu 29:23 (14:13), jucătorii pregătiți de Zvonko Shundovski obținând calificarea în turul al 3-lea, cel în care pot întâlni adevărate forțe ale continentului cum sunt echipele germane Füchse Berlin, SC Magdeburg sau THW Kiel.

Cealaltă formație românească, CSA Steaua, a jucat astăzi manșa tur a disputei cu echipa israeliană Maccabi Srugo Rishon Lezion, roș-albaștrii reușind să se impună în sala Concordia din Chiajna cu 25:23 (13:11) după ce la un moment dat conduceau cu șapte lungimi, 21:14. Lipsa de concentrare în ultimele 18 minute îi poate costa pe elevii lui Ovidiu Mihăilă calificarea, partida de vinerea viitoare din Beit Maccabi Sport Centre de la Rishon Lezion anunțându-se extrem de complicat. Stefan Vujic a fost cel mai bun marcator al steliștilor cu 8 goluri, urmart de Octavian Bizău și Gabriel Florea cu câte 4 reușite.

Alte știri din Handbal