Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: ”Delfinii” rămân în cărțile calificăriiSportPictures.eu
25 Feb 2019

Cupa EHF: ”Delfinii” rămân în cărțile calificării

Victoria lui HC Dobrogea Sud contra spaniolilor de la Liberbank Cuenca echilibrează situația în grupa C a Cupei EHF la handbal masculin. Băieții pregătiți de Zvonko Sundovski au trecut peste înfrângerile din primele două etape și în această seară au adus propriilor suporteri bucuria unui succes ce lasă deschisă lupta pentru locul secund ce asigură calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Începutul de meci a fost marcat de greșeli de ambele părți și după primele 10 minute de joc scorul era 3:3, unul ce nu lăsa să se întrevadă un spectacol în Sala Sporturilor din Constanța. Crnoglavac a dat apoi semnalul desprinderii pe tabelă a ”delfinilor” ce s-au distanțat la 6:3 în doar două minute și jumătate pentru a închide apoi prima repriză cu un reconfortant +6 pe tabelă, 16:10, susținut de eforturile între buturi ale lui Markoski și Iancu. Partida a curs într-un singur sens în a doua sa parte, astfel încât diferența s-a mărit până la opt goluri, înregistrată și la finalul jocului, 34:26.

Golurile constănțenilor au fost înscrise de Kevic 10, Crnoglavac 6, Malinovic 4, Csog, Mladenovic, Nistor Ioniță, Vujovic câte 3, Chikovani și Mocanu câte o reușită.

În urma acestui rezultat, la finalul turului FC Porto conduce în clasamentul grupei C cu 6 puncte, urmată de TTH Holstebro, HC Dobrogea Sus și Liberbank Cuenca, toate cu câte 2 puncte și departajate în această ordine de golaveraj.

Nu mai departe de duminică se va disputa etapa a 4-a, cea care programează retururile partidelor din runda care s-a încheiat, ”delfinii” urmând să se deplaseze în Spania, la Cuenca, o localitate din imediata vecinătate a Madridului.

Alte știri din Handbal