Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: ”Delfinii” pierd la PortoSportPictures.eu
30 Mar 2019

Cupa EHF: ”Delfinii” pierd la Porto

HC Dobrogea Sud și-a încheiat în această seară campania europeană din Cupa EHF cu meciul din Portugalia în care a întâlnit liderul grupei C, FC Porto Sofarma.

Cu cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate, formația gazdă era o nucă tare pentru trupa lui Zvonko Sundovski, care avea nevoie neapărat de o victorie pentru a termina pe locul secund. Chiar dacă era demult calificată, FC Porto a tratat serios meciul cu formația constănțeană și a condus la pauză cu 16-13. ”Delfinii” au revenit după pauză și în minutul 45 au egalat 23:23, dar gazdele s-au desprins la 29:24 și s-au impus în cele din urmă cu 30:27.

Pentru echipa constănțeană au evoluat: Mitrevski, Iancu – Crnoglavac 7 goluri, Chikovani 6, Vujovic 4, Mocanu 3, Mladenovic 2, Malinovic 2, Kevic 2, Csog 1, Markoski, Nistor, Nikolic, Cutura, Ignat, Andrei.

TT Holstebro a învins Liberbank Cuenca, scor 34:22, și a încheiat Grupa C pe locul 2 cu 6 puncte. FC Porto a câștigat Grupa C cu 12 puncte, cu victorii pe linie, în timp ce HC Dobrogea Sud a încheiat grupa pe locul 3 cu 4 puncte, urmată de Cuenca cu 2 puncte.

Alte știri din Handbal