Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: ”Delfinii” ies din cursa pentru sferturile de finalăSportPictures.eu
24 Mar 2019

Cupa EHF: ”Delfinii” ies din cursa pentru sferturile de finală

Calificată în premieră în faza grupelor Cupei EHF, HC Dobrogea Sud a sperat la o victorie în partida cu TTH Holstebro disputată sâmbătă seară în Sala Sporturilor din Constanța. Formația daneză a început în forță și s-a impus în cele din urmă, scorul final al întâlnirii fiind 22:28 (8:16), echipoa pregătită de Zvonko Sundovski fiind scoasă din lupta pentru sferturile de finală.

Cu o apărare agresivă și un portar în zi de grație, Frandsen, care a reușit 10 intervenții salvatoare până la pauză, formația daneză a limitat încă din start șansele echipei gazdă, puternic susținută de publicul constănțean. Chiar dacă ”delfinii” s-au apropiat la 5 goluri, 15-20, în minutul 45, danezii nu au redus ritmul și au obținut o victorie fără dubii care îi menține în cursa pentru sferturile de finală.

În ultima etapă a grupei C, dobrogenii se vor deplasa pe terenul liderului FC Porto, în timp ce TTH Holsterbro primește vizita ultimei clasate Liberbank Cuenca.

Zvonko Sundovski: ”Este greu când te pregătești pentru un meci foarte important pentru club și pentru Constanța și faci atâtea greșeli în prima repriză. Noi am avut prea multe ratări, portarul lor a fost extraordinar și așa s-a pierdut meciul. Când joci cu o echipă daneză, te penalizează pentru fiecare greșeală. E greu să recuperezi 6-7 goluri. Am avut o șansă mare, dar nu am fost la nivelul care trebuia.”

George Buricea: ”Nu ne așteptam să se întâmple asta. Au fost prea multe ratări din situație unu contra unu cu portarul. Am intrat în panică și ei s-au desprins decisiv din prima repriză. Rămânem cu un gust amar pentru că puteam mai mult. Am fost o echipă fără nerv.”

Patrick Westerholm: ”Am început în apărare 5+1, așa cum am terminat în ultimele 10 minute ale meciului de acasă. Portarul nostru a avut o primă repriză excelentă și a făcut diferența pentru că așa am marcat multe goluri pe contraatac. Suntem foarte fericiți, încă sunt șanse teoretice să ne calificăm. Trebuie acum să cîștigăm pe teren propriu cu Cuenca.”

Magnus Bramming: ”Am jucat foarte bine în apărare în prima repriză, când s-a făcut diferența. Constanța s-a apropiat după pauză, dar am rămas concentrați. Am făcut un meci mare.”

În cel de-al doilea meci al etapei a V-a din grupa C, Liberbank Cuenca – FC Porto 26:29. Porto este calificată matematic în sferturile de finală.

 

sursa: hcdobrogeasud.ro

Alte știri din Handbal