Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Debut cu final dramatic pentru ”delfini”Sabin Malisevschi / SportPictures.eu
09 Feb 2019

Cupa EHF: Debut cu final dramatic pentru ”delfini”

HC Dobrogea Sud a pierdut prima partidă din cadrul grupei C a Cupei EHF, constănțenii evoluând în deplasare contra danezilor de la Team Tvis Hostelbro. Disputat în Grakjaer Arena, jocul s-a încheiat cu scorul de 29:25 (14:12) în favoarea echipei gazdă după ce ”delfinii” conduceau cu 25:23 în minutul 53.

Cu un avans de două sau trei goluri pe parcursul primei reprize în care extrema stânga Magnus Bramming a fost principalul marcator cu 6 goluri din 7 aruncări, danezii au văzut după pauză o altă față a echipei antrenate de Zvonko Sundovski, una în care defensiva a fost mult mai inspirată și macedoneanul Nikola Mitrevski a închis poarta. Ca urmare, după ce a trecut la conducere în minutul 38, formația constănțeană s-a distanțat la 22:19 în minutul 47 și 24:21 două minute mai târziu. Cu toate acestea, de la 25:23 în minutul 53 s-a produs un blocaj în ofensivă și pe fondul unei apărări agresive a gazdelor ”delfinii” au primit șase goluri consecutive și au încheiat dezamăgiți un meci în care au avut victoria în mână.

”A fost dramatic pe final. Noi am fost neinspirați în ultimele minute, și, normal, o echipă nordică te taxează. A apărat portarul lor foarte bine, acolo s-a întors meciul. Am întâlnit o echipă daneză, care joacă an de an în cupele europene, o echipă aflată în topul campionatului. Ne-am bătut la ei acasă, am jucat de la egal la egal. Per ansamblu, exceptând ultimele 5 minute, eu unul sunt mulțumit de joc, îmi dă speranțe. Jocul nostru nu a fost rău, a fost bun și chiar foarte bun în multe momente. Am mari așteptări din acest sezon, chiar dacă acum avem un gust amar, pentru că repriza a doua am condus tot timpul. Dar, un meci ține 60 de minute, iar ultimele 5 ne-au fost fatale. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Azi ne gândim la acest meci, iar de mâine la următorul. Vine Porto acasă la noi. Va fi un meci deosebit de greu. Ca să rămînem în cursa calificării, trebuie să batem Porto. Așteptăm suportul publicului, să vină la sală în număr cât mai mare, să ne ajute să obținem victoria”, a declarat, după meci, președintele Rudi Stănescu conform site-ului oficial al clubului. Așadar, următoarea partidă a celor de la HC Dobrogea Sud se va juca sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14:45 la Constanța contra celor de la FC Porto.

Alte știri din Handbal