Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie își cunosc adversarele din grupeSabin Malisevschi / SportPictures.eu
21 Nov 2019

Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie își cunosc adversarele din grupe

Cele 16 echipe rămase în cursa pentru trofeul Cupei EHF și-au aflat astăzi adversarele din faza grupelor. Între acestea se numără și două reprezentante ale Ligii Florilor, Corona Brașov și CS Măgura Cisnădie. Odată cu apariția informațiilor legate de utilizarea de practici medicale interzise pentru mai multe jucătoare din lotul Coronei, există posibilitatea ca forul continental să decidă eliminarea formației brașovene din competiție și înlocuirea acesteia cu Gloria Bistrița, echipă eliminată de Corona în ultimul tur preliminar. Faza grupelor programează prima etapă în 4-5 ianuarie 2020, așa încât decizia EHF poate apare până la acea dată.

Până atunci, să luăm în calcul participarea Coronei în grupa C alături de polonezele de la MKS Lublin S.A. venite din prima competiție continentală, unguroaicele de la ÉRD și danezele de la Odense Håndbold, sfert-finaliste în ediția anterioară a EHF Champions League. Măgura Cisnădie va face parte din grupa B, una mai dificilă cu HC Podravka Vegeta principal favorită, croatele retrogradate din EHF Champions League fiind în luptă directă pentru câștigarea grupei cu unguroaicele de la Siófok KC Hungary, deținătoarele titlului. Danezele de la Kobenhavn Handball sunt un adversar mai accesibil pentru fetele noastre.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică pentru sferturile de finală.

Componența celor patru grupe este următoarea:

Grupa A: DHK Banik Most, Kastamonu Belediyesi GSK, Thüringer HC, DVSC Schaeffler

Grupa B: HC Podravka Vegeta, Siófok KC Hungary, CS Măgura Cisnădie, Kobenhavn Handball

Grupa C: MKS Lublin S.A., ÉRD, CSM Corona Brașov, Odense Håndbold

Grupa D: SG BBM Bietigheim, Herning-Ikast Handbold, Handball Club Lada, Storhamar Handball Elite

Alte știri din Handbal