Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie avansează în turul 3 preliminarSabin Malisevschi / SportPictures.eu
19 Oct 2019

Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie avansează în turul 3 preliminar

Trei formații feminine românești care au evoluat astăzi în turul 2 preliminar al Cupei EHF, iar două dintre acestea au obținut accesul în turul decisiv pentru calificarea în faza grupelor competiției.

Victorioasă în urmă cu o săptămână pe teren propriu cu 35:30, Corona Brașov a pierdut la limită, scor 32:33 (18:14) partida retur contra spanioloaicelor de la Super Amara Bera Bera, în timp ce Măgura Cisnădie a fost învinsă cu 19:14 (8:8) în deplasare de ucrainencele de la HC Galychanka Lviv, dar avansează grație victoriei 31:23 obținută sâmbăta trecută. Cele două formații se alătură Gloriei Bistrița, formație ce a obținut dreptul de a evolua direct în turul 3 preliminar datorită locului 3 ocupat la finele ediției trecute de campionat.

Celor trei formații li se poate alătura SCM Craiova, oltencele evoluând în Sala Polivalentă din cetatea Băniei în ambele meciuri contra norvegiencelor de la Tertnes Bergen, una dintre forțele handbalului scandinav. Cu un lot afectat de accidentări, oltencele s-au autodepășit și au făcut un meci foarte bun în fața celor 1.500 de spectatori prezenți în tribune impunându-se cu 26:24 (13:12). Bogdan Burcea are misiunea de a pregăti partida de mâine seară, de la ora 18:00, ce o poate menține în competiție pe câștigătoarea din 2018 a trofeului.

Alte știri din Handbal