Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie acced în grupeSabin Malisevschi / SportPictures.eu
18 Nov 2019

Cupa EHF: Corona și Măgura Cisnădie acced în grupe

Două meciuri de mare luptă au decis calificarea Coronei Brașov și a Măgurei Cisnădie în faza grupelor Cupei EHF.

Câștigătoare cu 27:25 în partida tur de la Bistrița, Corona a tremurat pentru calificare în meciul disputat ieri în sala ”Dumitru Popescu-Colibași” din orașul de sub Tâmpa în care Gloria a fost aproape de a provoca surpriza, însă victoria cu 24:22 (13:11) nu a fost de ajuns pentru bistrițence. Cu un scor general de 49:49, brașovencele au beneficiat de avantajul oferit de numărul mai mare de goluri marcate în deplasare, iar bistrițencele rămân cu regretul că nu au știut să gestioneze ultimele trei minute ale întâlnirii de la scorul de 24:21 ce le aducea calificarea.

Golurile partidei au fost înscrise de Buceschi 5, Laslo 4, Bazaliu 3, Tîrcă 3, Bucur 1, Ciuciulete 2, Neagu 2, Gomes 1, Pavicevic 1 pentru Corona, în timp ce pentru Gloria au punctat Pristaviță 6, Ilyina 4, Costa 3, Ardean 2, Dincă 2, Szabo 2, Tetean 2, Bloj 1, Rațiu 1, Șamanț 1.

De o manieră similară a fost obținută și calificarea Măgurii Cisnădie. Învinsă cu 28:24 în Gran Canaria, formația sibiană a obținut o victorie cu scorul de 22:18 în returul de pe teren propriu cu Rocasa Gran Canaria. Cu un număr mai mare de reușite pe tabelă în meciul din deplasare, elevele lui Alexandru Weber se alătură Coronei în grupele competiției. Pentru Măgura au marcat Senocico 10, Tănăsie 4, Moldovan 3, Ujkic 2, Panici 2, Predoi 1.

Tragerea la sorți a celor 4 grupe va avea loc joi la sediul din Viena al Federației Europene de Handbal, pe lângă cele două formații tricolore în urne fiind prezente câte trei reprezentante din Danemarca (Herning-Ikast Handbold, Kobenhavn Handball, Odense Håndbold) și Ungaria (DVSC Schaeffler, ÉRD, Siófok KC Hungary), două din Germania (SG BBM Bietigheim, Thüringer HC) și câte una din Croația (HC Podravka Vegeta), Cehia (DHK Banik Most), Norvegia (Storhamar Handball Elite), Polonia (MKS Lublin S.A.), Rusia (Handball Club Lada) și Turcia (Kastamonu Belediyesi GSK).

Alte știri din Handbal