Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Corona Brașov merge în sferturiPaul Ursachi / SportPictures.eu
17 Ian 2016

Cupa EHF: Corona Brașov merge în sferturi

Meciul retur de la Brașov dintre Corona și HCM Roman a decis numele reprezentantei României în sferturile de finală ale Cupei EHF.

După un joc câștigat la limită 22:21 pe teren propriu, moldovencele au ținut speranța trează până la jumătatea partidei retur disputată în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din orașul de sub Tâmpa cu o asistență de 1.400 de spectatori. Conduse la pauză cu o diferență de cinci goluri, în repriza a doua HCM Roman s-a apropiat în mai multe rânduri la doar două goluri în urma gazdelor,dar elevele antrenorilor George Burcea și Dumitru Berbece au reușit în cele din urmă să refacă diferența și să învingă cu 26:21 (13:8).

Golurile gazdelor au fost înscrise de Cristina Zamfir (11), Dana Pricopi (5), Laura Chiper (4), Florentina Cartaș (4) și Camelia Hotea (2), în timp ce pentru HCM Roman au punctat Iryna Glibko (9), Jasna Toskovic (4), Diana Druțu (3), Ana Maria Iuganu (2), Raluca Agrigoroaie (2) și Oana Chițacu (1).

Corona Brașov se califică cu scorul general de 47:43 și așteaptă acum tragerea la sorţi pentru meciurile din sferturile de finală. Ceremonia va avea loc în 19 ianuarie, partidele acestei faze a competiției fiind programate pentru datele de 20-21 februarie, respectiv 27-28 februarie.

Alte știri din Handbal