Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Constănțenii remizează în deplasareSportPictures.eu
01 Sep 2019

Cupa EHF: Constănțenii remizează în deplasare

HC Dobrogea Sud a terminat la egalitate prima manșă a disputei din primul tur al calificărilor Cupei EHF disputat în deplasare contra formației turcești CIP Travel Antalyaspor A.S., scor 24:24 (12:10).

În fața celor 800 de spectatori prezenți în arena ”Süleyman Evcilmen Spor ve Sergi Salonu” din Antalya, jucătorii pregătiți de Zvonko Shundovski și George Buricea au recuperat handicapul celor două goluri de la pauză și au avut o prestație foarte bună în partea a doua a jocului. ”Delfinii” s-au distanțat la două goluri, 23:21, dar pe fondul unor erori în defensivă le-au permis gazdelor să preia conducerea, situația fiind salvată pe secundele de final de inspirația lui Sabin Ignat, atent la o recuperare pe semicerc după care a înscris golul egalării.

Golurile constănțenilor au fost înscrise de Malinovic 8, Chikovani 4, Ali Omar 3, Ignat 3, Nistor 2, Andrei 1, Nikolic 1, Simovic 1, Susanu 1.

Calificarea în faza următoare se va decide, așadar, la Constanța, ”delfinii” pornind favoriți în partida programată duminica viitoare de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din orașul de la malul mării.

În turul 2 preliminar în care este deja prezentă SCM Politehnica Timișoara, constănțenii pot da peste adevărate forțe ale handbalului continental precum Ademar Leon, Benfica Lisabona sau Metaloplastika Sabac.

Alte știri din Handbal