Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Cisnădiencele cedează pe teren propriuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Ian 2019

Cupa EHF: Cisnădiencele cedează pe teren propriu

După înfrângerea la 23 de goluri în primul meci al grupei A a Cupei EHF pe terenul celor de la Team Esbjerg, CS Măgura Cisnădie a suferit o nouă înfrângere în primul meci disputat pe teren propriu. Echipa germană SG BBM Bietigheim a controlat încă din start jocul disputat în Sala Polivalentă Măgura din Cisnădie și nu a lăsat prea multe speranțe formației gazdă, nevoită să evolueze cu un lot de doar 12 jucătoare dintre care trei portărițe.

Speranțele gazdelor au pâlpâit doar trei minute în startul reprizei secunde, interval în care elevele lui Alexandru Weber s-au apropiat la un singur gol în urma adversarelor, 15:16, însă timp de 10 minute după aceea nu au mai reușit să trimită balonul în poarta adversă. În acest interval, oaspetele au înscris de șapte ori și s-au distanțat decisiv, închizând partida cu scorul de 34:20 (16:13) în favoarea lor.

Golurile Măgurei Cisnădie au fost înscrise de Boljevic 10, Moldovan 4, Tomescu 3, Da Silva 2, Chirilă unul. În celălalt meci al grupei, Storhamar Handball Elite și Team Esbjerg au remizat 28:28, echipa norvegiană urmând să primească peste o săptămână vizita celor de la Măgura Cisnădie în etapa a treia a fazei grupelor.

Alte știri din Handbal