Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: CSM București - SKA Minsk 26-30Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Oct 2017

Cupa EHF: CSM București - SKA Minsk 26-30

CSM București a pierdut prima manșă a turului preliminar 2 din Cupa EHF. Tigrii au fost învinși, pe teren propriu, de SKA Minsk, scor 26-30 (14-14).

Bielorușii și-au arătat clar intențiile încă de la începutul meciului. Cu un atac curajos și cu o apărare agresivă, jucătorii de la Minsk s-au desprins la 4 goluri încă din primele 20 de minute, scor 11-7. Intervențiile lui Ionuț Ciobanu din finalul primei părți le-au dat un plus de încredere handbaliștilor pregătiți de Vlad Caba și au reușit să egaleze balanța la pauză, 14-14.

Tigrii au înscris primii în repriza a doua, dar nu au avut forța necesară să mențină conducerea. Cu un Kulesh de neoprit, jocul simplu, dar totodată eficient al echipei din Minsk a dat roade, iar bielorușii și-au creat un avantaj confortabil în economia calificării. Deși au avut ocazia să reducă diferența pe ultimul atac al meciului, sportivii de la CSM au pierdut ușor mingea, iar adversarii au înscris cu poarta goală, astfel încât meciul retur începe cu un deficit de 4 goluri în defavoarea echipei bucureștene.

La finalul meciului, antrenorul Vlad Caba a declarat: "Încă nu suntem la puși cu nicio fază de joc, înafară de Ciobanu care a ieșit în evidență, nu pot spune că avem anumite puncte forte pe care ne putem baza. Apărarea trebuie reconstruită, trebuie regândită, atacul pozițional este încă foarte static și nu oferă soluții, nu are cursivitate și nici faze de contraatac nu au prea existat. Cu toate astea, cred că totul pleacă de la centrul de comandă, de la creier. Vom munci mai multe pentru partida retur, patru goluri nu sunt extraordinar de greu de recuperat.”

CSM București: Ciobanu, Sunjic – portari, Saurina 9, Humet 5, Georgievski 3, Negru 3, Șomlea 2, Garcia Robledo 1, Novanc 1, Ramba 1, Rotaru 1, Hrastnik, Militaru, Onyejekwe, Sampaio Santos, Szasz.

Manșa retur se va disputa duminică, 15 octombrie, începând cu ora 17:00, în Palatul Sporturilor din Minsk.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal