Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Bistrițencele au șanse minime de calificareSportPictures.eu
01 Mar 2020

Cupa EHF: Bistrițencele au șanse minime de calificare

Primul meci din duelul cu formația daneză Herning-Ikast Handbold din sferturile de finală a Cupei EHF destinată formațiilor feminine s-a încheiat cu o înfrângere pentru Gloria Bistrița.

Chiar dacă au avut o prestație încântătoare în fața propriilor suporteri în prima repriză a partidei de la Bistrița, elevele lui Horațiu Pașca nu au putut menține ritmul impus de mult mai titrata adversară în partea a doua a jocului. Dublu câștigătoare a trofeului competiției în 2002 și 2011, finalistă în 2007 și semifinalistă în ediția anterioară, formația daneză a apăsat pe accelerație și s-a impus la o diferență de trei goluri, scorul indicat de tabelă la ultima sirenă fiind 26:29 (13:10). Golurile bistrițencelor au fost înscrise de Valentina Ardean-Elisei 9, Vasileuskaya 4, Dziyana și Paraschiv câte 3, Costa, Dincă și Pristăvița câte 2 și Rațiu un gol.

Returul este programat duminica viitoare în IBF Arena din Ikast, iar în cazul în care bistrițencele vor învinge la minim trei goluri și vor obține calificarea, ele vor juca împotriva câștigătoarei din duelul dintre croatele de la HC Podravka Vegeta și nemțoaicele de la Thüringer HC.

 

Iată rezultatele înregistrate în manșa tur a sferturilor de finală:

Kastamonu Belediyesi GSK - Siófok KC Hungary  29:38 (12:24)

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - Herning-Ikast Handbold  26:29 (13:10)

Handball Club Lada - Odense Håndbold  31:28 (15:14)

HC Podravka Vegeta - Thüringer HC  27:23 (15:12)

Alte știri din Handbal