Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Adversarele echipelor românești în primele două tururi preliminareBogdan Danescu / SportPictures.eu
17 Iul 2019

Cupa EHF: Adversarele echipelor românești în primele două tururi preliminare

Ieri a avut loc tragerea la sorți a tururilor preliminare din cea de-a doua competiție handbalistică europeană inter-cluburi, Cupa EHF.

În competiția feminină sunt angrenate formațiile SCM Craiova, Corona Brașov și CS Măgura Cisnădie, formația olteană urmând să joace chiar din primul tur preliminar. Fostă câștigătoare a trofeului în urmă cu un an, SCM Craiova va juca pe teren propriu manșa tur cu italiencele de la Jomi Salerno pe 7 sau 8 septembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu. Evident favorită în fața echipei italiene, SCM Craiova ar urma să joace în turul 2 preliminar cu norvegiencele de la Tertnes Bergen, primul meci în deplasare pe 12 sau 13 octombrie, returul de la Craiova urmând să se dispute pe 19 sau 20 octombrie. Tot în turul 2 preliminar își vor începe aventura Corona Brașov, cu spanioloaicele de la Super Amara Bera Bera, și CS Măgura Cisnădie, cu câștigătoarele dublei manșe dintre HC Galychanka Lvov (Ucraina) și Azeryol Baku (Azerbaidjan), ambele formații având statutul de gazde în prima manșă.

În competiția masculină România va fi reprezentată de HC Dobrogea Sud Constanţa și SCM Politehnica Timișoara. ”Delfinii” vor evolua în deplasare pe terenul turcilor de la CIP Travel Antalyaspor în primul tur preliminar pe 31 august sau 1 septembrie, o săptămână mai târziu urmând a încheia lupta pentru calificare la Constanța după o săptămână. În turul secund, HC Dobrogea Sud va începe pe teren propriu duelul cu maghiarii de la Csurgoi KK pe 5 sau 6 octombrie, returul disputându-se peste o săptămână în Ungaria. În aceeași fază va debuta SCM Politehnica Timișoara, bănățenii fiind gazdele învingătoarei dintre grecii de la Olympiacos Pireu și bosniacii de la Borac Banja Luka.

Alte știri din Handbal