Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Adversare din Rusia și TurciaPaul Ursachi / SportPictures.eu
13 Feb 2018

Cupa EHF: Adversare din Rusia și Turcia

Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei EHF a adus adversare de la poli opuși, cel puțin din punct de vedere al experienței competiționale.

SCM Craiova o va întâlni pe Handball Club Lada Togliatti, rusoaicele fiind câștigătoarele grupei principale B cu 5 victorii și o singură înfrângere, iar în competiția internă sunt clasate pe locul secund cu două puncte mai puțin decât Rostov Don, dar și cu două meciuri mai puțin disputate (în campionatul Rusiei la victorie se primesc două puncte). O linie de clasament similară a avut și adversara celor de la HC Zalău, Kastamonu Belediyesi GSK câștigând tot cu 10 puncte grupa C, însă turcoaicele au o experiență internațională redusă în comparație cu gigantul rus.

Partidele tur se vor disputa pe 3 sau 4 martie, ambele formații românești fiind gazde, returul fiind programat o săptămână mai târziu. În cazul în care se vor califica în semifinală, SCM Craiova și HC Zalău se vor lupta direct pentru un loc în ultimul act al competiției. În cea mai echilibrată partidă din sferturi se întâlnesc danezele de la Viborg și norvegiencele de la Larvik, iar norvegiencele de la Vipers Kristiansand primesc în manșa tur vizita franțuzoaicelor de la Brest Bretagne Handball.

Alte știri din Handbal