Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa EHF: Adversar dificil în sferturi pentru bistrițenceSportPictures.eu
12 Feb 2020

Cupa EHF: Adversar dificil în sferturi pentru bistrițence

Ieri a avut loc la sediul Federației Europene de Handbal de la Viena tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală a Cupei EHF destinată formațiilor feminine. Calificată cu un gol în ultima secundă în deplasarea de la ERD, Gloria Bistrița va juca împotriva formației daneze Herning-Ikast Handbold, dublu câștigătoare a trofeului competiției în 2002 și 2011, finalistă în 2007 și semifinalistă în ediția anterioară.

Elevele lui Horațiu Pașca vor disputa pe teren propriu pe 29 februarie sau 1 martie prima manșă a duelului cu mult mai titrata lor adversară și pornesc cu șansa a doua, ținând cont de faptul că ele sunt debutante într-o competiție continentală. Dacă la finele returului programat o săptămână mai târziu bistrițencele vor obține calificarea, ele vor juca împotriva câștigătoarei din duelul dintre croatele de la HC Podravka Vegeta și nemțoaicele de la Thüringer HC.

 

Iată programul complet al sferturilor de finală:

Kastamonu Belediyesi GSK - Siófok KC Hungary

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - Herning-Ikast Handbold

Handball Club Lada - Odense Håndbold

HC Podravka Vegeta - Thüringer HC

Alte știri din Handbal