Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Victorie de senzație, speranțe minimeDan Tautan / Mediafax Foto
16 Iul 2016

Cupa Davis: Victorie de senzație, speranțe minime

Horia Tecău și Florin Mergea au reușit o victorie de senzație în fața deținătorilor trofeului de la Roland Garros, spaniolii Feliciano Lopez și Marc Lopez, în ziua a doua a întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Spania contând pentru turul al doilea al Grupei I, zona Europa-Africa.

Două ore și 50 de minute a durat ”corrida” finalizată cu răpunerea taurului spaniol în cinci seturi, scor 3-6, 6-1, 1-6, 7-5, 6-3, iar scorul la general a devenit 2-1 în favoarea ibericilor.

Horia și Florin au venit din urmă pe tabelă și au egalat la seturi de fiecare dată, pentru ca în decisiv să speculeze din nou un serviciu mai slab al lui Marc Lopez pentru a face diferența și a arunca în aer sala Polivalentă din Cluj populată de numeroși iubitori ai tenisului.

După partidele cedate vineri, Adrian Ungur și Marius Copil vor încerca duminică să facă imposibilul și să treacă de Feliciano Lopez și respectiv Roberto Bautista-Agut pentru a aduce o victorie ce pare atît de îndepărtată din prisma diferenței de clasament a celor patru jucători.

Alte știri din Tenis de câmp