Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Următoarea adversară, ZimbabweSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
06 Feb 2019

Cupa Davis: Următoarea adversară, Zimbabwe

În urma tragerii la sorți ce a avut loc astăzi la Londra, echipa României va întâlni selecționata Zimbabwe în primul tur al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis by BNP Paribas.

În conformitate cu statutul de favorită, echipa tricoloră va beneficia de avantajul terenului propriu, data de disputare a întâlnirii urmând a se stabili de comun acord pentru 5-6 aprilie sau în zilele de 13-14 sau 14-15 septembrie.

Din selecționata statului Zimbabwe care în luna aprilie a anului trecut a pierdut cu 4-1 întâlnirea cu Polonia au făcut parte Takanyi Garanganga, locul 431 ATP și 808 ATP la dublu, și Benjamin Lock, locul 554 ATP la simplu și 262 ATP la dublu.

Selecționata României a fost principalul cap de serie al grupei, iar în afara echipei statului Zimbabwe posibilele adversare la tragerea la sorți de azi erau Bulgaria, Georgia, Maroc, Slovenia sau Turcia.

Alte știri din Tenis de câmp