Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Trei victorii pentru români în ziua a douaMircea Roșca / SportPictures.eu
06 Apr 2019

Cupa Davis: Trei victorii pentru români în ziua a doua

România s-a impus, 4-1, în fața echipei din Zimbabwe în întâlnirea din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa.

Ziua a doua a început, ca de obicei, cu meciul de dublu, unul în care valoarea perechii noastre, Florin Mergea/Horia Tecău a fost mai mult decât evidentă. În doar 62 de minute cei doi s-au impus cu 6-1, 6-4, readucând România în avantaj. 

La scorul de 2-1 a intrat pe teren Marius Copil pentru disputa lui cu nr. 1 de la Zimbabwe, Takanyi Garanganga, un meci destul de echilibrat, dar controlat în marea lui majoritate de compatriotul nostru. Acea să fie 6-4, 7-5, pentru Marius, rezultat care a consfințit victoria României.

"Mă bucur că am adus victoria pentru România. După un meci greu, ieri, am început să îmi revin. Sper să continui aşa şi să vină mai multe victorii în Cupa Davis. Sper să avem şansa să ne calificăm pentru turneul final de la Madrid. Meciul a fost foarte bun, el a jucat bine, şi eu am jucat bine. A fost frumos de văzut şi atmosfera a fost mai bună decât ieri. Am avut un joc agresiv, am returnat bine, am stat bine în teren. Cred că la passing-uri am ce să îmi reproşez, am încercat de prea multe ori", avea să declare Marius Copil după un meci cu adevărat bun pentru el.

Ziua avea să fie încheiatăde juniorul Filip Cristian Jianu, care și-a făcut debutul în echipa României cu o victorie. A fost 6-3 pentru Filip în primul set, pentru ca setul secund să fie decis în prelungiri, 7-5 pentru român.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp