Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: România - Suedia la Arenele BNRRaul Stef / Mediafax Foto
22 Aug 2014

Cupa Davis: România - Suedia la Arenele BNR

Întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contând pentru Play-off Tur 1 din Grupa I, Zona Euro/Africană, va avea loc în perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti.

Am convocat cei mai buni jucători de tenis pe care îi are România în acest moment, atât la simplu, Adrian Ungur şi Marius Copil, cât şi la dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea. Avem o echipă bună, mai bună dacă ne luăm după clasament, închegată, determinată şi sperăm ca împreună să trecem de emoţiile acestui baraj al Grupei I. Aşteptăm câţi mai mulţi fani ai tenisului şi ai jucătorilor noştri să vină să ne susţină în întâlnirea cu Suedia pentru că ştiu cât de important este să simţi încurajarea propriului public”, a declarat Andrei Pavel, căpitan-nejucător al echipei României de Cupa Davis.

A venit timpul să mai înclinăm puţin balanţa întânirilor directe România-Suedia. Chiar dacă Suedia este deţinătoare a 7 trofee de Cupa Davis şi ne-a învins în ambele întâlniri de până acum, sunt sigur că echipa pe care o vom alini anul acesta va face tot ce le va sta în putinţă pentru a câştiga cele trei puncte necesare pentru victorie. În plus, vom avea susţinea propriilor fani pe care îi aşteptăm să umple Arena Centrală”, a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de nordici.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp