Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: România – Slovenia 4-1Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
06 Mar 2016

Cupa Davis: România – Slovenia 4-1

Ultimele două meciuri de simplu ale întâlnirii cu Slovenia din cadrul turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană a Cupei Davis by BNP Paribas s-au încheiat cu câte o victorie de fiecare parte.

Intrați relaxați pe terenul din Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad, relaxare dată de lipsa mizei pentru rezultate, jucătorii au încercat să se bucure de atmosfera frumoasă oferită de publicul arădean. Adrian Ungur și Blaz Rola au fost cei care au deschis ziua, slovenul învingând cu 6-3, 6-4 în ceea ce a fost punctul de onoare al slovenilor.

Ultima partidă s-a disputat între Marius Copil și Tomislav Ternar, cel care l-a înlocuit pe Grega Zemlja. Favoritul publicului s-a impus cu 6-3, 6-3 și România a câștigat cu 4-1 pregătindu-se acum de meciul cu Spania, programat între 15 și 17 iulie.

Cel mai probabil se va opta pentru Cluj ca oraș gazdă, o suprafață mai rapidă convenindu-le jucătorilor noștri în fața unor adversari crescuți și specializați pe zgură.

Alte știri din Tenis de câmp