Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: România – Maroc 5-0, urmează PoloniaMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Apr 2018

Cupa Davis: România – Maroc 5-0, urmează Polonia

Echipa de Cupa Davis a României nu a cedat set în cele cinci meciuri disputate contra Marocului în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa și a obținut calificarea în turul al treilea, în fapt meciul decisiv pentru promovarea în Grupa I a zonei.

Ziua a început în Sala Polivalentă din Cluj cu meciul de dublu în care Marius Copil și Florin Mergea au avut nevoie de numai 55 de minute pentru a trece cu 6-2, 6-1 de perechea Yassine Idmbarek/Lamine Ouahab, succesul parafând calificarea echipei noastre pentru faza următoare a competiției.

Ultimele două meciuri de simplu au fost disputate de Dragoș Dima, locul 419 ATP, învingător cu 6-0, 6-4 într-o oră de joc în fața lui Soufiane El Mesbahi, locul 1533 ATP, și de debutantul Edris Fetișleam, locul 1167 ATP, în fața jucătorului marocan fără clasament Yassir Kilani, scor 6-2, 6-0 în 47 de minute. Fetișleam a fost cooptat în lotul lărgit al echipei de Cupa Davis după o inițiativă a federației în urma căreia opt dintre cei mai bine cotați tineri jucători împărțiți în două grupe au disputat un turneu câștigat în cele din urmă de constănțeanul în vârstă de 18 ani.

În turul al treilea, România va întâlni echipa Poloniei, care a depășit Zimbabwe cu 3-1, partida urmând a fi găzduită în țară în 15 și 16 septembrie 2018.

Alte știri din Tenis de câmp