Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Programul întâlnirii România - PortugaliaMihaela Bobar / SportPictures.eu
17 Sep 2021

Cupa Davis: Programul întâlnirii România - Portugalia

Tragerea la sorți a partidelor din întâlnirea din Grupa Mondială I a Cupei Davis by Rakuten, dintre echipele României și Portugaliei, de la Cluj-Napoca, a avut loc azi la Platinia Conference Hall din Cluj-Napoca, a stabilit ordinea în care se va juca.

Astfel, Filip Cristian Jianu şi Joao Sousa se vor înfrunta, sâmbătă, de la ora 12, în primul meci al întâlnirii de la Sala Sporturilor ''Horia Demian'' din Cluj-Napoca, meciul lor fiind urmat de cea de-a doua partidă de simplu, dintre Marius Copil şi Gastao Elias.

Duminică, tot de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Marius Copil/Horia Tecău şi Joao Sousa/Gastao Elias, urmat de cele două partide de simplu, Marius Copil - Joao Sousa, respectiv Filip Cristan Jianu - Gastao Elias.

Din echipa României pentru acest meci mai fac parte Nicholas David Ionel şi Nicolae Frunză, iar în echipa Portugaliei se mai află Frederico Ferreira Silva şi Nuno Borges.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp