Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Învinși la dubluDan Tautan / Mediafax Foto
04 Feb 2017

Cupa Davis: Învinși la dublu

Echipa Belarusului a preluat conducerea la scorul general al întâlnirii de Cupa Davis din primul tur al Grupei I, Zona Europa/Africa cu România. În a doua zi a summit-ului de la Minsk perechea Max Mîrnîi/Egor Gerasimov a învins cu 7-6 (3), 6-4, 6-7 (5), 6-4 în partida în care tricolorul a fost reprezentat de Horia Tecău și Marius Copil.

În lipsa lui Florin Mergea, arădeanul a fost preferat tânărului Nicolae Frunză tocmai pentru experiența sa superioară, însă el și Horia nu au putut trece de un dublu în care fostul partener din circuitul ATP al constănțeanului, la cei 39 de ani ai săi, a dovedit că rămâne unul dintre specialiștii probei. Trei ore și un sfert a durat partida în care s-a greșit puțin la serviciu, doar patru break-uri fiind înregistrate în meci, trei în dreptul învingătorilor și numai unul pentru băieții noștri.

Cu acest succes, Belarus este la doar un pas de obținerea calificării, având nevoie de o victorie în cele două partide programate mâine cu începere de la ora 10:00 și transmise de canalul Digi Sport 1. În prima dintre ele, Marius Copil (129 ATP) se va confrunta cu Ilya Ivashka (175 ATP), apoi Adrian Ungur (313 ATP) îl întâlnește pe Egor Gerasimov (341 ATP).

Alte știri din Tenis de câmp