Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Începe duelul cu PoloniaOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
14 Sep 2018

Cupa Davis: Începe duelul cu Polonia

Meciul României din turul 3 al grupei a II-a a zonei Europa/Africa a Cupei Davis contra echipei Poloniei debutează mâine în Polivalenta din Cluj cu Marius Copil întâlnind a doua rachetă a adversarilor, Kamil Majchrzak, locul 187 ATP, conform tragerii la sorți efectuate astăzi. Cealaltă partidă de simplu a primei zile va fi un duel al generațiilor ce îi va opune pe Adrian Ungur, 33 de ani și ocupant al locului 674 ATP, lui Hubert Hurkacz, un jucător în vârstă de 21 de ani clasat pe locul 95 ATP.

Duminică ziua începe cu partida de dublu, cea care poate înclina balanța meciului, în care Horia Tecău, proaspăt revenit în turnee după o accidentare ce l-a ținut mult timp pe tușă, și Florin Mergea, jucător care nu a mai evoluat din luna iulie, îi vor avea ca adversari pe Lukasz Kubot, recent finalist la US Open, și Marcin Matkowski, locul 72 ATP dublu.

Meciul lui Marius Copil cu Hubert Hurkacz poate tranșa victoria tricolorilor, programul fiind închis de meciul Ungur – Majchrzak.

 

Iată programul complet al întâlnirii:

Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13:00

Marius Copil (81 ATP) - Kamil Majchrzak (187 ATP)

Adrian Ungur (674 ATP) - Hubert Hurkacz (95 ATP)

Duminică, 16 septembrie, de la ora 12:00

Horia Tecău (25 ATP dublu)/Florin Mergea (689 ATP dublu) - Lukasz Kubot (5 ATP dublu)/Marcin Matkowski (72 ATP dublu)

Marius Copil (81 ATP) - Hubert Hurkacz (95 ATP )

Adrian Ungur (674 ATP) - Kamil Majchrzak (187ATP)

Alte știri din Tenis de câmp