Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Egalitate după prima ziMircea Rosca / SportPictures.eu
03 Feb 2017

Cupa Davis: Egalitate după prima zi

Întâlnirea de Cupa Davis din primul tur al Grupei I, Zona Europa/Africa, a debutat astăzi la Minsk cu întâlnirea dintre a doua rachetă a României, Adrian Ungur, locul 313 ATP, și cel mai bine cotat jucător al echipei Belarusului, Ilya Ivashka, locul 175 ATP. Piteșteanul a făcut uz de vasta sa experiență și s-a impus cu 6-2, 5-7, 7-5, 6-4 după mai bine de trei ore de joc, aducând primul punct pentru echipa tricoloră.

A doua partidă i-a adus în teren pe Marius Copil, locul 129 ATP, și pe Egor Gerasimov, locul 341 ATP. Reprezentantul echipei gazdă a câștigat în minim de seturi partida ce a durat o oră și 41 de minute, tabela sălii din Republic Olympic Training Center indicând 6-3, 6-4, 6-4 după o evoluție ezitantă a jucătorului arădean, care nu și-a construit nicio șansă de break.

Astfel, prima zi a întâlnirii dintre Belarus, locul 38 în ierarhia Cupei Davis, și România, locul 31, s-a încheiat la egalitate, mâine urmând a avea loc întâlnirea de dublu, cea care poate fi decisivă pentru soarta calificării. Horia Tecău și Nicolae Frunză vor juca de la ora 12:00 cu perechea Max Mîrnîi / Egor Gerasimov, partidă ce va fi transmisă de canalul Digi Sport 1.

Alte știri din Tenis de câmp